Medlemskap hanteras av SportAdmin

Från och med den 1 januari 2021 hanteras Medåkers IF:s medlemsregister av SportAdmin.

Detta innebär för dig som medlem att:

- medlemsfakturan för ditt medlemskap kommer framöver att komma till din mail från SportAdmin/BillMate.

- förutom medlemsavgiften till MIF tillkommer en mindre administrationsavgift till SportAdmin på medlemsfakturan.

- du har tillgång till SportAdmin MedlemsApp där du kan hantera ditt medlemskap, hålla reda på träningsaktiviteterna, m.m. Finns att ladda hem från Google Play / App Store.

Anledningen till MIF valt att köpa in tjänsten för kansliservice från SportAdmin är att underlätta och effektivisera hanteringen av våra medlemskap, samt att ge dig som medlem användbara funktionaliteter kring ditt medlemskap.

Uppdaterad: 04 JAN 2021 12:56 Skribent: Katja Makkonen

Anne Edwardson, Fågryte 187