SportAdmin tar över medlemsregistret för Medåkers IF

04 JAN 2021 13:02
Från och med 1 januari 2021 kommer medlemsfakturan för ditt medlemskap i Medåkers IF komma från SportAdmin/BillMate.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2021 13:02

Från och med den 1 januari 2021 hanteras Medåkers IF:s medlemsregister av SportAdmin.

Detta innebär för dig som medlem att:

- medlemsfakturan för ditt medlemskap kommer framöver att komma till din mail från SportAdmin/BillMate.

- förutom medlemsavgiften till MIF tillkommer en mindre administrationsavgift till SportAdmin på medlemsfakturan.

- du har tillgång till SportAdmin MedlemsApp där du kan hantera ditt medlemskap, hålla reda på träningsaktiviteter, m.m. Finns att ladda hem från Google Play / App Store.

MIF har valt att köpa in tjänsten för kansliservice från SportAdmin för att underlätta och effektivisera hanteringen av våra medlemskap, samt att ge dig som medlem användbara funktionaliteter kring ditt medlemskap.

Skulle du sedan tidigare inte ha någon mailadress registrerad hos Medåkers IF alternativt att den är gammal, är risken stor att du inte får någon förnyelse av medlemskapet. Kontakta oss om du inte får någon faktura, på: This is a mailto link. Vi planerar att sända ut årets fakturor 2021-01-15.