Sommarjobb på Parkuddens IP

28 APR 2021 09:42
Är du en driven ungdom som älskar att idrotta och även få andra att röra på sig? Då kanske sommarjobb på Parkuddens IP är något för dig? Medåkers IF erbjuder 3 ungdomar födda 2004-2006 feriearbete på Parkuddens IP under sommarveckorna 27 & 28.
  • Uppdaterad: 28 APR 2021 09:36

Medåkers IF ger i sommar 3 ungdomar, födda år 2004 – 2006, möjlighet till feriearbete på idrottsanläggningen Parkuddens IP i Medåker.

Arbetslaget, bestående av 3 ferierarbetande ungdomar, kommer att ha följande arbetsuppgifter:

• Kioskbiträde. Ansvar för att stå i kiosken och sälja fikabröd, dricka, glass, godis, kaffe och te.

• Aktivitetsledare. Ta emot besökare som vill prova på aktiviteter på idrottsanläggningen. Utlåning av cyklar, uppställning av idrottsutrustning såsom badmintonnät m.m. Vi ser gärna att du även är med och aktiverar dig tillsammans med besökande barn och ungdomar. Självklart följer vi dock för tiden aktuella restriktioner från FHM.

Handledare finns tillgänglig på plats under arbetstiden.

Du som blir erbjuden feriearbete får ledarskapsutbildning 10/5 eller 19/5 kl. 18.00 - 19.45 via Microsoft Teams. Utbildningen arrangeras av SISU Idrottsutbildarna. Utbildningen är obligatorisk.

För platserna gäller följande:

• Ska vara född 2004, 2005 eller 2006

• Arbetstid 10.00 – 17.00 (=7 h)

• Period onsdag – söndag vecka 27 & 28 (70 h)

• Ersättning är 85 kr/h exklusive semesterersättning

Aktivt medlemskap i Medåkers IF ger förtur i urvalet, som annars sker genom lottning. Efter genomfört urval kommer samtliga som ansökt att kontaktas.

Skicka in din ansökan senast 5 maj via e-post till:

I din ansökan ska du skriva ner:

Personnummer (10 siffror)

Mobiltelefonnummer

E-post

Skriv gärna med några ord i ansökan om dig själv och varför du är intresserad av feriearbete på Parkuddens IP.

Välkommen med din ansökan!

Erbjudandet till feriearbete på Parkuddens IP arrangeras av Medåkers IF, i samarbete med Arboga kommun, SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbunds projekt Summer21.

Anne Edwardson, Fågryte 187
73296 Arboga