Sommarjobb på Parkuddens IP

20 APR 2022 08:42
Är du en driven ungdom som älskar att idrotta och även få andra att röra på sig? Då kanske sommarjobb på Parkuddens IP är något för dig? Medåkers IF erbjuder 3 ungdomar födda 2005-2007 feriearbete på Parkuddens IP under sommarveckorna 26, 27 & 28.
  • Uppdaterad: 20 APR 2022 08:36

Medåkers IF ger i sommar 3 ungdomar, födda år 2005 – 2007, möjlighet till feriearbete på idrottsanläggningen Parkuddens IP i Medåker.

Arbetslaget, bestående av 3 ferierarbetande ungdomar, kommer att ha följande arbetsuppgifter:

• Kioskbiträde. Ansvar för att stå i kiosken och sälja fikabröd, dricka, glass, godis, kaffe och te.

• Aktivitetsledare. Ta emot besökare som vill prova på aktiviteter på idrottsanläggningen. Utlåning av cyklar, uppställning av idrottsutrustning såsom badmintonnät m.m. Vi ser gärna att du även är med och aktiverar dig tillsammans med besökande barn och ungdomar.

Handledare finns tillgänglig på plats under arbetstiden.

Du som blir erbjuden feriearbete går en obligatorisk ledarskapsutbildning tillsammans med handledare från Medåkers IF, måndag 16/5 via Microsoft Teams. Utbildningen arrangeras av SISU Idrottsutbildarna.

För platserna gäller följande:

• Ska vara född 2005, 2006 eller 2007

• Arbetstid 10.00 – 17.00 (=7 h)

• Period onsdag – söndag vecka 26, 27 & 28 (105 h)

• Ersättning är 90 kr/h exklusive semesterersättning

Aktivt medlemskap i Medåkers IF samt boende i närområdet ger förtur i urvalet, som annars sker genom lottning. Efter genomfört urval kommer samtliga som ansökt att kontaktas.

Skicka in din ansökan senast 7 maj via e-post till:

I din ansökan ska du skriva ner:

Personnummer (10 siffror)

Mobiltelefonnummer

E-post

Skriv gärna med några ord i ansökan om dig själv och varför du är intresserad av feriearbete på Parkuddens IP.

Välkommen med din ansökan!

Erbjudandet till feriearbete på Parkuddens IP arrangeras av Medåkers IF, i samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbunds projekt Summer22.

Anne Edwardson, Fågryte 187
73296 Arboga