Medåkers IF profilkläder

Medåkers IF har en webbshop via Trimtex som är öppen 2 ggr/år, där du kan köpa profilkläder för:

- längdskidor/skidskytte, cykling, löpning + överdragskläder

Webbshopens öppettider vår 2019: 2 maj - 19 maj.

Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/MedakersIFSkidor
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: medåkersif och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Webbshopens öppettider vår 2019: 2 maj - 19 maj.

Medåkers IF subventionerar kläder för barn och ungdomar upp t.o.m. 16 år med 20%. För att erhålla subventioneringen skickas kopia på faktura/kvitto till kassör Anita Tjerneld tillsammans med persondata på vem subventioneringen gäller. Skickas till: This is a mailto link eller Anita Tjerneld, Svillinge 227, 732 73 Arboga.

Övriga profilkläder som finns att köpa i kiosken på Parkuddens IP:

Keps

Svart keps med MIF-logga frampå.

Funktionströja

Svart t-tröja i funktionsmaterial med MIF-logga på bröstet.

Barn: 100 kr

Vuxna: 150 kr

Skidmössa Noname

Förutom under skidåkning, är mössan också skön på huvudet under löpträning vår/höst.

Med perfekt passform och riktigt bra tyg som är elastiskt och mjukt så blir detta din favoritmössa såväl på skidtävlingar som i den dagliga träningen. Tack vare tygets fukttransporterande egenskaper (wicking effect) förblir mössan torr invändigt även vid hård träning.

Storlekar: S, M, L. (S passar även barn)

mossa

Saknar du något?? Tveka inte att kontakta oss för att ge oss dina idéer om kläder som du skulle vilja se med Medåkers IF:s design!

Kontaktperson: Magnus Bohrlund, 076-94 73 500.

Uppdaterad: 12 MAJ 2018 15:55 Skribent: Carina Lurén