Bokningsförfrågan

Till MIF-medlemmar:

Alla möten och aktiviteter på Parkuddens IP ska bokas via Carina Lurén, på telefonnr: 070-53 01 957, mail This is a mailto link, eller via formuläret längre ner på sidan!

Formuläret kan även användas av dig som inte är medlem, för att göra en bokningsförfrågan.

Det är väldigt mycket aktiviteter som genomförs på Parkuddens IP, nästintill dagligen, vilket är fantastiskt roligt!

Men det sätter också krav på strukturen och därför måste du boka anläggningen i förväg, för att föreningen ska kunna planera sin verksamhet på allra bästa sätt.

Om endast planer utomhus kommer utnyttjas, behöver detta inte bokas, men det är ändå bra om föreningen får vetskap om detta via formuläret. Bocka i Endast planer i formuläret och gör en bokningsförfrågan.

Använd formuläret för att göra en bokningsförfrågan på Parkuddens IP.

OBS! Bokningen är inte giltig förrän du har fått en bokningsbekräftelse från Medåkers IF.

Tel: 0731-811837, 0589-66 00 14