Foto: Picasa Vinter

Vintern har anlänt till Parkudden

18 JAN 2014 14:24
Nu är vintersäsongen igång med buller och bång i Medåkers IF och på Parkuddens IP. Elljusspåret på 2,7 km är spårat, likaslå slingor på stadion. Träningen är i full gång för både barn och vuxna!
  • Skapad: 18 JAN 2014 14:24

Idag lördag har det första teknikpasset för vuxna skidats igenom. Mycket drillning på frånskjut och stakning, likaså mer fart i backarna för de som redan innan kommit igång på sina skidor. Gemensamt är nog att det kommer vakna en hel del ömma kroppar imorgon bitti, med nya kroppsdelar som aktiverats och nya muskelminnen som inprogrammerats. Ca. 35 deltagare slet hårt i spåren! :)

I torsdags drog även barnens termin igång, och påpassligt nog hade ju snön precis anlänt. Ystra barn for upp och ner på bl.a. skidlekplatsen. Det var mycket glädje och mycket roliga övningar!

Imorgon söndag körs vintersäsongens första tävlingar på Parkuddens IP. Det handlar om 5-klubbars-tävlingar, och klubbens egna poängtävlingar. Start kl. 11. Efteranmälan senast kl. 10! Kiosken är dessutom öppen, så vi välkomnar både deltagare och publik varmt, varmt välkomna!

Vi inväntar även rapport från 5 av våra MIF-åkande barn som i skrivande stund är uppe i Torsby och tävlar i junior-SM i skidskytte..!

Nu har vintern anlänt på allvar till Medåkers IF!