Ett kämpande MIF

10 APR 2011 21:52
Kampen för att behålla Parkudden i egen regi fortsätter - deadline 1 september! Tankar, idéer, förslag till aktiviteter m.m. från alla mottages med glädje!
  • Uppdaterad: 19 NOV 2012 22:19

Som tidigare informerats om och som också informerades om på medlemsmötet den 13 mars har föreningen en mycket ansträngd ekonomi. Därför har kontakt tagits med Fritid och Kulturförvaltningens verksamhetschef för en diskussion om ekonomin.

På medlemsmötet den 13 mars presenterades tre alternativ till lösning. Mötet beslutade om alternativ tre vilket innebär att det är en kontrollpunkt den 1 september då ekonomin analyseras. Styrelsen kallar till medlemsmöte om situationen fortfarande ser svår ut. Fram till kontrollpunkten undersöker styrelsen och kommunen möjligheter till vidare ekonomiska lösningar.

Vi tar också gärna emot förslag från Medåkersbor som är intresserade av att vi har kvar Parkudden i egen regi!! Alla ideér och tankar är välkomna att luftas!

Tel: 0731-811837, 0589-66 00 14