Webbshop MIF-kläder öppen 2 maj - 19 maj

06 MAJ 2019 10:31
Vårens öppettider för webbshopen är 2 - 19 maj. Missa inte att beställa dina profilkläder med föreningens design. I vårens webbshop finns cykelkläder, t-shirt samt en allmän träningsoverall.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2019 10:31

Gå in på sida: http://trimtex.se/customer/MedakersIFSkidor
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: medåkersif och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Webbshopens öppettider vår 2019: 2 maj - 19 maj.

Medåkers IF subventionerar kläder för barn och ungdomar upp t.o.m. 16 år med 20%. För att erhålla subventioneringen skickas kopia på faktura/kvitto till kassör Anita Tjerneld tillsammans med persondata på vem subventioneringen gäller. Skickas till: This is a mailto link eller Anita Tjerneld, Svillinge 227, 732 73 Arboga.