Premiär på IP - söndag 5 maj

03 MAJ 2019 08:45
Trippelpremiär på Parkuddens IP med seriematcher i fotboll och säsongspremiär för MTB. Kiosken är öppen hela dagen med hamburgare, korv, dricka, kaffe, glass och fikabröd. Hoppas vi ses!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2019 08:45

Då är det dags att kicka igång årets fotbollssäsong, där vi i år kan glädjas åt ett sprillans nyfött A-lag! Många har kopplingar till bygden och spelarna har tillsammans byggt upp ett lag och allt som hör därtill. Kom gärna och heja på under säsongen!

Ungdomslaget pojkar/flickor 11-13 år har också sin premiär på hemmaplan, mot Arboga Södra IF. Det skulle vara enormt roligt med fler barn i åldern 11-13 år med möjlighet att ansluta till laget, då de är i minsta laget vad gäller antal spelare. Känner du någon som skulle vilja vara med? Kom jättegärna och prova på, träningar tisdagar och torsdagar 18.00.

Som av en slump kör även mountainbike igång sin populära barn- och ungdomsträning denna premiärsöndag, så Parkudden kommer att sjuda av liv och rörelse denna dag. Nog ska vi väl kunna locka tillbaka vårvärmen med allt detta? :)

Premiär på IP:

Kl. 11.00 Seriepremiär A-lag. MIF - Gäddeholms FF
kl. 14.30 Seriepremiär P07. MIF - Arboga Södra IF
kl. 16.00 Säsongspremiär MTB-träning - barn & ungdom. Kom och prova! Lånecyklar finns för både vuxen och barn/ungdom.

Varmt välkomna!