Bli medlem i Medåkers IF

Varmt välkommen som medlem i Medåkers IF! Stöd gärna föreningens ideella arbete genom att bli stödmedlem eller genom att Swisha en peng som tack för t.ex. spårdragning och spårskötsel. Eller kanske genom att bli med i 500-kronorsklubben?

Medlemsavgift Medåkers IF

Stödmedlem 100 kr
Aktiv medlem barn & ungdom t.o.m. 16 år
Aktiv medlem vuxen (17-64 år) 400 kr
Aktiv medlem senior fr.om. 65 år 300 kr

Aktiv medlem = aktivt deltagande på organiserad* träningsverksamhet. I ett aktivt medlemskap ingår deltagande på samtliga grenidrotter i föreningen.
*Med organiserad träningsverksamhet menas ledarledda, schemalagda träningspass.

Om du redan är medlem, får du per automatik ny faktura i början av året. Är du ej medlem sedan tidigare, gör du en ansökan: Ansökan medlemskap
Faktura kommer att sändas ut per mail då ansökan har registrerats. Medlemsavifterna betalas in på bankgiro-konto: Bg 389-4987 efter erhållen faktura.

Stöd vårt ideella arbete med Swish-peng
Om du vill stödja föreningens ideella arbete (spårdragning, spårskötsel m.m.) kan du swisha valfritt belopp på Swish-nummer: 123 146 47 67.

Bli med i 500 kronors-klubben
Läs mer om vår 500-kronorsklubb här.

Förändringar i medlemsavgifter 2019

Fram t.o.m. 2018 har Medåkers IF hanterat medlemsavgifter och aktivitetsavgifter som separata inbetalningar. Medlemsavgiften har varit årsvis och aktivitetsavgifterna teminsvis. I syfte att underlätta administrationen samt göra avgiftsbetalningarna tydligare för medlemmarna, tog årsmötet 2018 beslut på att slå samman medlems- och aktivitetsavgifterna till en och samma avgift, som faktureras en gång per år. Fakturan ska skickas ut i god tid före kommande årsmöte och gäller då för hela det innevarande året. Familjemedlemskap slopas.

Uppdaterad: 01 FEB 2016 14:38 Skribent: Richard Wauge